Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

Chirurgia cataractei – cel mai mic preț din Moldova!

Clinica MCI pentru prima dată în Moldova a introdus cristalinele artificiale ale producătorului German Oculentis. Astfel doar noi putem oferi cel mai mic preț din țară la chirurgia cataractei cu implant de cristalin bifocal Oculentis Comfort.

Prețul pentru chirurgia cataractei cu un implant de cristalin bifocal în Moldova, la momentul actual este de la 23 000 lei, noi însă oferim o posibilitate unică de a beneficia de această intervenție la doar 12 900 de lei.

Cum este posibil ca noi să îți oferim un preț cu 50 % mai ieftin?

Este simplu, de ceva timp echipa MCI sa angajat într-un parteneriat exclusivist cu producătorul German de cristaline ,,Oculentis,, – astfel putem oferi tuturor accesul la cristaline moderne de corecție a cataractei ce garantează o vedere perfectă de la ambele distanțe.

La acest capitol, întâlnim foarte multe întrebări din partea pacienților:

– De ce menționăm că oferim cel mai mic preț în timp ce chirurgia cataractei poate să coste și 9000 de lei?

– Și este adevărat, chirurgia cataractei poate să coste și 9000 – 10 000 de lei, însă la acest preț se folosesc cristaline artificiale monofocale. Aceste cristaline nu sunt mai rele sau mai bune, doar că au caracteristici limitate.

Cristalinele monofocale pot corecta vederea doar de la o singură distanță, ori de departe ori de aproape, astfel în urma operației de cataractă oricum nu vei scăpa definitiv de ochelari.

Diferenţa de preț este de 3000 – 4000 de lei, însă rezultatul obținut este mult mai remarcabil. Până la urmă aceea diferență de preț economisită, o vei cheltui pe parcursul mai multor ani pe ochelarii de vedere pe care oricum vei fi nevoit să îi porți.

 

Deci, care este diferența dintre cristalinele monofocale și cele bifocale?

Cristalinele monofocale – sunt cele mai frecvent folosite şi asigură o vedere bună la distanţă, însă de aproape în continuare va fi nevoie de ochelari.

Cristalinele multifocale – cele mai avansate cristaline ce oferă o vedere bună la distanță şi de aproape, fiind și cele mai solicitate cristaline dar şi cele mai scumpe.

Cristalinele Oculentis Comfort au un design special, perfect adaptat pentru a obține o vedere clară de la ambele distanţe, fără a mai fi nevoie de ochelari.

Fii cu atitudine și pentru alegeri inteligente – Alege să scapi de dependența de ochelari și beneficiază de soluții accesibile la Clinica MCI.

 

Clinica MCI

Articole recente...

Cataracta

Avantajele Cristalinelor SIFI – Soluții avansate în chirurgia cataractei!  

În chirurgia cataractei, alegerea cristalinelor artificiale poate face o diferență semnificativă în rezultatele chirurgiei și în calitatea vederii pacienților. SIFI, liderul în industria oftalmologică, aduce cristaline artificiale de înaltă calitate și inovatoare, concepute pentru a oferi o vedere clară și ochi sănătoși după operație.

Citește mai mult »