Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

O nouă tehnologie de vârf în chirurgia LASER – Acum și în Republica Moldova!

SCHWIND AMARIS 500E – este un echipament chirurgical modern, care vine în sprijinul medicului oftalmolog cu cele mai importante inovații: cum ar fi ablația la două niveluri și sistemul unic de urmărire a ochilor în 5 dimensiuni.

Tehnologia SCHWIND AMARIS este dezvoltată și produsă în Germania, fiind considerată de către experții independenți o tehnologie de cel mai înalt standard pentru chirurgia refractivă.

Cel mai presus de toate este că, pacienții operați cu acest laser performant profită de cele mai importante caracteristici deoarece el este cu mult mai rapid, mai precis și mai sigur decât orice altă tehnologie din R.Moldova – asigurând o intervenție mai confortabilă și fără dureri.

La etapa actuală, sistemele laser SCHWIND sunt utilizate în peste 70 de țări din întreaga lume, oferind rezultate de excepție în corecția vederii cu laser.

Astăzi și pacienții din R. Moldova au acces la intervenţii oftalmologie performante și standardizate la nivel mondial, la Clinica Oftalmologica MCI.

SIGURANȚĂ
Important este că toate produsele SCHWIND poartă marcajul CE ce este acceptat la nivel mondial pentru dispozitivele medicale. Această marcă este acordată printr-un proces complex de evaluare bazat pe reglementările europene (93/42 / EEC), garantând în mod constant pacienților – calitatea înaltă a tehnologiei SCHWIND.

CERTIFICARE
Certificarea este posibilă prin managementul sofisticat al calității, în conformitate cu ISO 9001 și ISO 13485, absolut toți medicii sunt implicați proces de certificare. Pacienții pot fi siguri că proprietățile tehnologice și ergonomice ale unui laser SCHWIND sunt întotdeauna exact așa cum ar trebui să fie – o tehnologia de înaltă calitate și pe mâinile medicilor certificați.

PREMII ȘI RECUNOȘTINȚĂ
Compania SCHWIND se numără printre cele mai inovatoare întreprinderi mijlocii din Germania și a obținut numeroase premii pentru inovație și ciliate.
Printre care este și premiul Medical Excellence Award 2008 în categoria „Echipamente chirurgicale, instrumente și materiale”.
În această competiție, au fost evaluate beneficiile unui produs pentru medic și pacient, puterea inovatoare, precum și materialele din care sunt utilizate echipamentele SCHWIND.
SCHWIND AMARIS a convins juriul interdisciplinar prin intermediul conceptului general de excelență.

CARACTERISTICI UNICE

  • Frecvența pulsurilor laser este de 500Hz ce asigură un intervenție rapidă.
  • Ajustarea automata a nivelului de energie (AFLA) astfel se menține echilibrul perfect între numărul total de pulsuri si energia livrata. În 80%, ablația se realizează cu un nivel ridicat de energie, iar restul 20% – sistemul laser comută automat pe nivel de energie redus.
  • Diametrul spotului de 0.54 mm, cu profil Super-Gaussian.
  • Eye Tracking – Urmărirea mișcărilor globului ocular se face cu o frecvență de 1050 Hz.
  • Eye Tracking-ul este activ pe 5 axe pentru pupila si limb, ce permite compensarea mișcărilor liniare, de rotație, de ciclotorsiune, în jurul axei vizuale, de asemenea este asigurat controlul automat al mărimii pupilei și compensarea descentrării pupilei.
  • ITEC – Controlul inteligent al efectului termic ce previne deteriorarea țesutului din jurul corneei, chiar și la viteza mare de ablație, astfel pulsurile de laser sunt distribuite în modul în care nu supraîncălzește.

Software-ul Schwind CAM cu modulele:

  • ORK-CAM – tratamentul problemelor de refracție
  • PresbyMAX – tratamentul prezbitismului
  • PALK-CAM – tratamentul transplantului de cornee
  • PTK-CAM – este utilizat în tratamentul cicatricilor corneene superficiale, în cazul eroziunilor corneene recurente, a distrofiilor și a degenerărilor corneene.

Tehnologia SCHWIND AMARIS oferă confort maxim pentru medic și pacient în timpul chirurgiei, astfel încât intervenția de reducere a dioptriilor este absolut nedureroasă, rapidă și oferă siguranță pacientului.

Clinica MCI

Articole recente...

Cataracta

Avantajele Cristalinelor SIFI – Soluții avansate în chirurgia cataractei!  

În chirurgia cataractei, alegerea cristalinelor artificiale poate face o diferență semnificativă în rezultatele chirurgiei și în calitatea vederii pacienților. SIFI, liderul în industria oftalmologică, aduce cristaline artificiale de înaltă calitate și inovatoare, concepute pentru a oferi o vedere clară și ochi sănătoși după operație.

Citește mai mult »