Despre MCI

UN NOU CONCEPT ÎN OFTALMOLOGIE

Bun venit – pe pagina MCI, ne face o deosebită plăcere că ai accesat secțiunea despre noi și presupunem că îți dorești să ne cunoști mai bine.Deci pe scurt, întreaga noastră activitate se definește prin progres tehnologic și specialişti calificați.

La noi vei găsi cele mai bune soluții pentru a îți menține vederea și cele mai moderne tratamente pentru a o restabili.

Pentru medicii noștri nu există cazuri complicate, cu brio tratează cele mai grave afecțiuni din oftalmologie fiind înarmaţi cu cea mai performantă tehnologie.

Și da, știm că deja te-au obosit cuvintele – gen – cele mai moderne tehnologii sau cei mai buni specialişti, odată ce toți le utilizează, însă  doar acestea le găsim potrivite pentru a îți prezenta clinica noastră si apoi, putem confirma veridicitatea fiecăruia.

  • Deținem cele mai noi tehnologii operatorii din R.Moldova – te poți asigura de acesta accesând secțiunea Dotări și Inovații, și încă un secret – avem tehnologii unice chiar și pentru regiunea din Estul Europei
  • În echipa noastră sunt cei mai renumiți medici oftalmologi din R.Moldova pe care poți să îi descoperi aici  

De ce ar trebui să fie important pentru tine aparatajul nostru sau nivelul de calificare ai medicilor noștri? Pentru că e sănătatea ta și înainte de toate trebuie să îți cunoști medicul și să te asiguri în performanța echipamentelor cu care vei fi investigat, prin urmare încurajăm toate întrebările tale pe care le poți scrie aici

DE CE SERVICII PUTEȚI BENEFICIA LA MEDCLINIC ?

ECHIPAMENT PERFORMANT

Ţinem să menţionăm că utilajul medical folosit la MedClinic International – este primul de acest gen în Republica Moldova.

Pentru diagnosticul cu precizie a pacientului, se utilizează dispozitivul OCT Spectralis – care ajută la vizualizarea retinei ochiului, astfel diagnosticând cu uşurinţă diverse boli cum ar fi glaucom, retinopatia diabetică dar şi degenerescenţa maculară legată de vârsta (senilă). Deasemenea aparatul dă posibilitatea de a efectua angiofluorografia.

Platforma multi modulara de diagnostic SPECTRALIS OCT-2, lansata ca produs la finele anul 2016, este unica si prima in Tarile CSI si in Europa de Est.

MEDICI CU RENUME

La numai un an de la înființarea clinicii, MCI a reușit săi adune într-un singură clinică pe cei mai buni și vestiți medici, doctori în științe medicale, profesori, din R.Moldova. Cu o experiență vastă în oftalmologie, membrii echipei MCI vă vor oferi toate cunoştinţele pe care le dețin pentru a vă reîntoarce o vedere clară.

Eugen Bendelic

Medic Oftalmolog

Doctor habilitat în științe medicale

Profesor universitar

Experiență medicală – 33 lei

CORDUNEANU ANGELA

Medic Oftalmolog

Conf. Universitar

Doctor în Științe Medicale

Retinolog

Valentina Lupan

Medic Oftalmolog

Doctor în Științe Medicale

Sergiu Andronic

Medic Oftalmolog

Doctor în știinţe medicale

Experiență medială -13 ani

Ala Padca

Medic Oftalmolog

Conf. Universitar

Doctor în Științe Medicale

Exeriență în medcină – 27 ani

Lilia Dumbrăveanu

Medic Oftalmolog

Doctor în Științe Medicale