BLEFAROPLASTIA NON-INVAZIVĂ

Dorești să scapi de privirea îngreunată și ochii mereu obosiți? Blefaroplastia fără bisturiu este soluția eficientă pentru tine, astfel scapi de excesul de piele la nivelul pleoapelor, obții o privire mai luminoasă și un chip întinerit.

Procedura de înlăturare a surplusului de piele, realizată la Clinica MCI este o procedură simplă, fară riscuri, suturi și perioade îndelungate de recuperare. Este o metoda cât se poate de naturală, efectuată cu celule – stem, proprii.

Blefaroplastia te scapă de:

  • Excesul de piele ce acoperă conturul natural al ochiului
  • Excesul de piele de la pleoapele inferioare
  • Excesul de țesut adipos de la pleoapele superioare și inferioare

Când este indicată ?

Blefaroplastia fără bisturiu este indicate persoanelor care au diferențe mici de exces de piele, de regulă până la vârsta de 40 de ani, când nu este vizibil un exces foarte mare de țesut.
În mod normal blefaroplastia clasică sau cu bisturiu nu poate fi făcută persoanelor care au un exces foarte mic – anume în acest caz se apelează la metoda noninvazivă.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

Cu ajutorul unei tehnologii specifice pe suprafața pleoapei se eliberează plasma pe un fascicol foarte mic de 1 milimetru, care crează mici arsuri la nivelul pielii și volatilizează țesutul. Astfel se produce un mini lifting al pleoapei ce oferă un rezultat excelent.

În cazul în care excesul de țesut este foarte mare deja se apelează la procedura chirurgicală cu bisturiu.
Durata intervenție este în jur de 30 – 60 de minute, fără anestezie generală și fără durere.

REZULTATELE BLEFAROPLASTIEI

Blefaroplastia oferă feței un aspect mai tânăr și mai odihnit. Aspectul devine mai expresiv și atractiv, însă simetria absolută nu poate fi garantată, deoarece o persoană are o asimetrie naturală.

PERIOADA POSTOPERATORIE

În primele 14 zile se poate observa o umflarea ușoară a țesuturilor – aici este foarte important ca să respectați cu precauție toate indicațiile medicului chirurg.
De regulă, suturile sunt îndepărtate timp de 3-5 zile după operație, iar în prima zi a chirurgiei veți purta o ocluzie de protecție care va acoperi linia suturii.
După 7 zile, deja poți folosi machiajul. Ochelarii de soare te vor proteja perfect nu numai ultravioletele, dar și de ochi lumii, deci îți recomandăm să îi porți în primele 7 – 14 zile.

La MedClinic Internationa prețul pentru înlăturarea pleoapei superioare fără bisturiu va fi în jur de 4000 mdl, în această sumă se include anestezia locală, preparatele și procedura propriu zisă.

Inițial pentru blefaroplastie este necesară o programare la un consult specializat a medicului dermatolog, Radu Pitulea – specialist renumit din România sau la Dr. Taran Anatolie.

Prețul consultației a medicului  este în jur de 300 lei, în cazul în care hotărâți să faceți procedura în aceeaşi zi – consultația va fi GRATUITĂ.

!!Pentru programări apelați >> (022) 24-04-04

Echipa medicală

Radu Pitulea

Medic dermatolog

Anatolie Taran

Medic Chirurg - Plastician

Clinica Oftalmologică MCI – adună la un loc cei mai buni specialiști în dermatologie și chirurgie plastică, astfel îl avem în echipă pe cel mai renumit medic chirurg plastician din R.Moldova Dr.Taran Anatolie și cel mai renumit cosmetician din România Dr. Radu Pitulea

Noutăți medicale, oferte promoționale, reduceri și concursuri….sunt doar o parte din motivele pentru care merită să ne urmărești pagina noastră de facebook.

Ce spun pacienții despre noi

Un personal foarte amabil, specialisti calificați si totul la preturi rezonabile!!! Va dorim succese!!!
Irina Constantin
Misterul momentelor tămăduitoare nici odată nu le voi uita. Mulțumesc pentru măestria medicului oftalmolog Angela Corduneanu!!!!! Baftă și mulți, mulți ani plini de sănătate!!!!!!! Mulțumeeeeeeesc!!!!
Maria Cirlig
Ambianta placuta, specialisti calificati, preturi accesibile!
Andrei Heisenberg
Vreau sa multumesc din suflet colectivului MCI pentru atmosfera placuta si serviciile acordate si Va doresc in viitor prosperitate si succes. Sunteti N 1 !!!
Diana Tutunaru