Diagnostic oftalmologic pediatric

Tehnologia PLUSOPTIX este destinată copiilor începând cu vârsta de 6 luni.

Identifică și previne riscul de apariție a viciilor de refracție mai cu seamă – ambliopia – fiind o examinare rapidă, de precizie maximă și sigură.

Examinarea micuților este un proces minuțios pentru un medic dar și pentru copil este destul de obositor – din moment ce la o vârsta fragedă micuțul încă nu înțelege dacă vede bine sau rău.

Prin urmare o dotare avansată este necesară în diagnosticul pediatric – și anume acest aspect ne motivează să oferim o dotare clinică performantă.

Examinarea plusoptix oferă micuțului tău confort în timpul examinării, fiind absolut invazivă, sigură, nu intră în contact direct cu copilul și în mai puțin de câteva minute îi devine prietenul bun datorită designului interactiv.

Avantajele investigației PlusOptix?

  • Diagnosticul preventiv a deficienţelor vizuale
  • Este o examinare rapidă – pâna la 5 minute
  • Investigația este confortabilă și distractivă pentru copil
  • Măsurătoare precisă, neinvazivă și foarte rapidă

Echipa medicală

Iulia Andoniev

Medic Oftalmolog

Nina Turculeț

Medic Oftalmolog

Ala Padca

Medic Oftalmolog

Clinica Oftalmologică MCI – adună la un loc cei mai buni specialiști în oftalmologie pentru copii și adulți din Republica Moldova, care sunt sprijiniți de cea mai nouă tehnologie existent atât în domeniul chirurgical cât și diagnostic.

Ce spun pacienții despre noi?

Un personal foarte amabil, specialisti calificați si totul la preturi rezonabile!!! Va dorim succese!!!
Irina Constantin
Misterul momentelor tămăduitoare nici odată nu le voi uita. Mulțumesc pentru măestria medicului oftalmolog Angela Corduneanu!!!!! Baftă și mulți, mulți ani plini de sănătate!!!!!!! Mulțumeeeeeeesc!!!!
Maria Cirlig
Ambianta placuta, specialisti calificati, preturi accesibile!
Andrei Heisenberg
Vreau sa multumesc din suflet colectivului MCI pentru atmosfera placuta si serviciile acordate si Va doresc in viitor prosperitate si succes. Sunteti N 1 !!!
Diana Tutunaru