Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

Operația
de Cataractă

Tratăm cataracta într-o singură zi,
fără durere și frică, ușor și rapid!

OPERĂM RAPID

Chirurgia cataractei durează
mai puțin de 15 - 20 minute

FĂRĂ SPITALIZARE

Se face o incizie minimă
cu o recuperare rapidă

FĂRĂ COSTURI ASCUNSE

Oferim un preț unic cu toate incluse, fără plăți adiționale

Cataracta trebuie tratată în timp!

Cataracta e o afecțiune ce sperie pe mulți, dar nu și pe pacienții noștri. Dacă ai cataractă, atunci clinica MCI este ceea ce cauți de mult timp. Te vom ajuta să uiți de cataractă și vederea încețoșată va rămâne în trecut, doar în 15 minute. 

Datorită tehnologiei avansate operația se face printr-o incizie extrem de mică, cu ajutorul celor mai experimentați medici chirurgi din țară. Operația de cataractă nu implică riscuri, dureri și o recuperare îndelungată. 

Folosim tehnologii avansate

Noul standard în operația cataractei – chirurgie de facoemulsificare cu sistemul Centurion® – un sistem complet adaptat la caracteristicile individuale a pacientului. Dispune de o capacitatea unică de a obține cea mai înaltă calitate a vederii cu cea mai scurtă perioadă de recuperare. Este o metodă de tratament fiabilă, nedureroasă și netraumatică. 

Centurion este un facoemulsificator cu un sistem computerizat de implantare a cristalinului artificial, astfel această etapă operatorie este mult mai ușoară și rapidă.

Este unicul aparat în R. Moldova ce are posibilitatea de extracție cataractelor dure, complicate, posttraumatice și ne permite să operam subluxațiile de cristalin cu folosirea minimală a ultrasunetului, ceea ce minimalizează riscurile și restabilește vederea imediat după operație.

DOAR 20 DE MINUTE… 

Cataracta se operează ușor și rapid, dacă ai atitudine și o tratezi la timp! Nu mai ezita, cu cât cataracta devine mai matură cu atât recuperarea este mai îndelungată. 

Dispunem de o echipă cu renume!

La MCI tratăm pacienții întocmai cum am dori să fim tratați noi, facem tot posibilul ca pentru fiecare să găsim cea mai potrivită soluție. Operația de cataractă se face rapid de către cei mai experimentați chirurgi din țară. Doctori, profesori și conferențiari cu o experiență impunătoare. 

DR. EUGENIU BENDELIC

Profesor Universitar
Doctor habilitat în științe medicale,
Șef de catedra de oftalmologie.


DR. SERGIU ANDRONIC

Medic Oftalmo-chirurg
Doctor în științe medicaleDR. ANGELA CORDUNEANU

Medic Oftalmolog
Doctor în științe medicale, Conferențiar Universitar.


DR. ALA PADUCA

Medic Oftalmo-chirurg
Doctor în științe medicale, Conferențiar Universitar.


DR. VALENTINA LUPAN

Medic Oftalmolog
Doctor în științe medicale, Conferențiar Universitar.


DR. LILIA DUMBRĂVEANU

Medic Oftalmo-chirurg
Doctor în științe medicale, Șef de catedra oftalmologie și optometrie


Utilizăm doar cristaline de calitate

Alcon, Bausch&Lomb, Hanita.

Vederea ta de după operația de cataractă va depinde de cristalinul pe care îl vei alege, prin urmare este important să înțelegi diferența dintre cristalinele monofocale și cele bifocale. De multe ori când se alege un cristalin se dă o importanță mai mare producătorului decât caracteristicilor, ceea ce este absolut greșit.

 • Cristalinele monofocale – corectează vederea doar de la o singură distanță și după chirurgie mai este nevoie de ochelari pentru a vedea de aproape.
 • Cristalinele multifocale – pot corecta atât vederea de aproape cât și de departe, astfel în urma intervenției nu mai sunt necesari ochelarii de citit.
FĂRĂ FRICĂ
Apropo, știai că înlăturarea unei meseli este
cu mult mai dureroasă decât însăși chirurgia cataractei.  
Cristalinele Multifocale

Privește lumea cu alți ochi, la propriu.

Unele dintre cele mai reușite cristaline în chirurgia cataractei folosite de medicii MCI sunt lentilele intraoculare multifocale. Au o combinație perfectă dintre preț și un design inteligent ce oferă o claritate de excepție pacienților în urma chirurgiei.

Avantajele cristalinelor multifocale

Descoperă cele
mai avantajoase prețuri...

Cataracta - cu tot inclus!

Oferim acces la un sistem unic de achitare pentru pacienții Clinicii MCI, fără costuri adiționale sau plăți suplimentare. Se percepe doar un singur cost în care deja sunt incluse investigațiile necesare, operația de cataractă și cristalinul. 

DIAGNOSTIC

All inclusiv
MDL 500 lei
 • Autorefractometrie
 • Autokeratometrie
 • Biomicroscopie
 • Tonometrie
 • Oftalmoscopie
 • Perimetrie

OPERAȚIA DE CATARACTĂ

All inclusiv
MDL 11500 lei
 • Examinarea primară
 • Chirurgia cataractei
 • Implantarea cristalinului
 • Cristalin Hanita - Monofocal
 • Examinarea după chirurgie
 • Picături și medicamente
REDUCERE

CU PAȘI MICI

Încă nu ai luat o decizie? Începe cu pași mici, apelează-ne la numărul (022) 24-04-04 pentru o consultație telefonică.

Unde și cine să te opereze?

Top cele mai importante criterii în alegerea unei clinici!

Operația de cataractă durează în medie 20 de minute, iar în  mâinile profesioniștilor, totul decurge mult mai rapid și ușor. Cel mai dificil însă este să te decizi asupra unei clinici, unde și cine să te opereze?! Mai jos veți descoperi 6 cele mai importante criterii în alegerea unei clinici potrivite. 

Posibilitatea de a alege medicul chirurg

La Clinica MCI poți personal să decizi cine dintre medici va fi responsabil de vederea ta. Ne putem mândri cu o echipă oftalmologică unicală în care se regăsesc cei mai buni doctori și profesori cu cea mai mare experiență chirurgicală.

Acces la cele mai bune cristaline artificiale

Cea mai frecventă întrebare la pacienții ce planifică o intervenție de cataractă este despre -,,ce cristaline utilizăm?!,,. Datorită unei echipe de chirurgi experimentați oferim acces la cele mai populare branduri precum Alcon, Bausch&Lomb, Hanita sau Oculentis. Anume de cristaline în mare parte depinde rezultatul final, prin urmare oferim libera alegere în dependență de necesitățile fiecărui pacient. De regulă în alte clinici se alege doar un singur producător cu care se lucrează, acest lucru se întâmplă fie din motive economice, fie din experiența anterioară.

Fără cozi infernale și așteptări îndelungate.

Adevărul este că pentru o intervenție de cataractă asigurată de polița medicală, perioada de așteptare minima este 1-2 ani. La Clinica MCI poți opera cataracta deja în a 4 zi după consultația primară. Nu există o listă de așteptare, sarcina principală a pacientului este să efectueze imediat examinările necesare.

Calitatea vederii este egală cu calitatea cristalinelor.

Nu este suficient să optezi doar pentru o tehnologie avansată în chirurgia cataractei, metoda chirurgicală cu care vei fi operat îți va garanta siguranța și perioada rapidă de recuperare, însă calitatea vederii de după operație este direct dependentă de cristalinul implantat.
Medicii noștri au cea mai mare experiență în implantarea cristalinelor bifocale și multifocale care asigură cea mai bună vedere de la toate distanțele și practic după chirurgie nu mai sunt necesari ochelarii.

Fără cozi infernale și așteptări îndelungate.

Chirurgia cataractei nu se referă doar la cristaline de calitate. Pe parcursul chirurgiei, medicul trebuie să minimizeze efectele ultrasunetelor asupra ochilor. Această funcție este preluată de consumabile – soluţii viscoelastice. Cu cât este mai mare calitatea unei astfel de soluții, cu atât țesutul ocular este mai protejat. De regulă această etapă nu este comunicată pacienților deoarece este o subtilitate a operației de cataractă însă este cunoscută în cercurile profesionale. Calitatea consumabilelor folosite nu este mai puțin importantă deoarece are o influență asupra vederii de după chirurgie.

Dedicație și atenție fiecărui pacient.

Realitatea este că clinicile private își pot permite puțin mai mult, medicii noștri au mai mult timp alocat pentru fiecare pacient. Ei pot acorda atenția necesară fiecărui, fără limitări de timp și standarde.

Oamenii noștri

Știm bine că există cea mai frecventă convingere ,,precum că la oftalmolog mergi doar prin recomandare”. Recomandarea noastră este ca să vii la noi, însă poți vedea ce zic pacienții noștri.