Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

Corecția Laser

Fii liber, activ și fără ochelari

Uită de ochelari și lentile de contact prin
cea mai modernă metodă chirurgicală

Vezi diferența

Vrei să scapi definitiv de ochelari sau lentile de contact – uite că tocmai ai găsit cea mai eficientă soluție. La Clinica Oftalmologică MCI poți uita de grija ochelarilor cu cea mai performantă și sigură tehnologie laser.
Simplu și rapid, fără durere și timp îndelungat de recuperare - obține o vedere cristalin de clară în mai puțin de 10 minute.

Tratăm cu succes...

Avantaje

Rapid și eficient

Vedere perfectă în mai puțin de 10 minute

Siguranță și eficiență

Cea mai sigură metodă chirurgicală în oftalmologie

Inofensiv

Corecția dioptriilor fără atingere

Ușor și comod

Confort maxim în timpul intervenției

Libertate vizuală

Ești liber de ochelari și lentile de contact

Recuperare rapidă

Chirurgie de o zi , fără spitalizare și recuperare

Hai să renunțăm la ochelari....

Viața fără ochelari - acum este un vis realizabil.

În doar câteva clipe poți scăpa definitiv de dioptrii și ochelarii ce te incomodează. Vezi dacă corecția laser se potrivește pentru tine?!

Un singur pas către un vis realizat

Programare

Doar 15 secunde!

Procesul de corecție laser durează aproximativ 7-15 secunde, procedura în sine durează aproximativ 5 minute pentru un singur ochi, timp în care se fac toate pregătirile necesare pentru corecție. Laserul în sine este absolut inofensiv, nu îți poate afecta vederea din moment ce acționează doar la suprafață. Poți fără frică și doar în 15 secunde să îți schimbi ochelarii pe o vedere clară.

 

Sunteți pe mâini bune...

La Clinica MCI, cei mai buni
medici oftalmologi sunt la dispoziția ta...

Corecția laser este realizată de medici oftalmo-chirurgi, doctori în științe medicale și conferențiari universitari care au urmat o instruire la cei mai buni și de renume specialiști din Moscova și București si care au experiență chirurgicală vastă.

Dr. Andronic Sergiu

DR. SERGIU ANDRONIC

Medic Oftalmo-chirurg
Doctor în științe medicaleDR. ALA PADUCA

Medic Oftalmo-chirurg
Doctor în științe medicale, Conferențiar Universitar.


VEZI BINE? 

Dacă răspunsul tău este nu, atunci e timpul pentru o vizită la oftalmolog. 

Te așteptăm cu mare drag!

Corecția Laser este sigură!

Intervențiile refractive realizate de laserele excimer  sunt unele dintre cele mai sigure și avansate intervenții, chiar din toată sfera medicală. Deoarece se folosește un laser extrem de deștept cu ajutorul căruia noi putem face un tratament de suprafață fără atingere.

Actualmente peste 80 000 000+ de persoane în lume au apelat la chirurgia refractivă. Sau atestat 0 % cazuri în care laserul ar fi dus la înrăutățirea vederii sau mai cu seamă la pierderea acesteia. 

Corecția laser în niciun mod  negativ nu poate afecta calitatea vederii! 

 În S.U.A corecția laser este recomandată astronauților.

După studierea intervenției laser, în anul  2007 NASA confirmă oficial siguranța procedurii și recomandă corecția cu laser pentru astronauți.

Zeci de milioane de oameni anual își corectează vederea cu laser și vedetele nu fac o excepție. Sir Elton John, Brad Pitt, Tiger Woods, Kim Kardashian West, Cindy Crawford, Nicole Kidman sunt printre puținii care deja au apelat la chirurgia refractivă.

Vezi cum are loc corecția laser pas cu pas....

Chirurgia refractivă prin metoda Trans-PRK

Urmărește primele experienţe trăite ale Cristinei în timpul corecției laser. Timp de câteva minute Cristina a scăpat definitiv de ochelari și acum se poate bucura din plin de o vedere perfect clară. 

De ce oftalmologii poartă ochelari?

Cel mai comun și ciudat argument în defavoarea corecției laser.

Răspunsul este cât se poate de simplu: – pentru că nu toată lumea se califică pentru corecția laser.

Chiar și tu, fără o examinare preventivă nu vei știi dacă corecția laser este potrivită pentru tine.

Inițial se face o examinare foarte sofisticată, în urma căreia se decide dacă eşti eligibil. Printre criterii se numără starea generală de sănătate, vârsta, grosimea corneei și forma acesteia. Din numărul total de pacienți ce vin pentru o corecție laser, aproximativ doar 60% sunt admiși.

Respectiv nu ezita, consultă un medic și vezi dacă corecția laser ți se potrivește. 

La ce să te aștepți după corecție?

După corecția laser nu vei simți o durere dar mai mult un disconfort.

Imediat vei putea vedea primele rezultate a corecției și diferența dintre vederea pe care ai avut-o și cea de după chirurgie. În primele 5 zile de după procedură vederea ta se va îmbunătăți complet.   

Cât de dureroasă este corecția laser?

Corecția laser prin metoda Trans-PRK este absolut nedureroasă, ea se realizează cu ajutorul anesteziei topice, se aplică picături cu anestezic. Deci, nu facem injecții intraoculare și este o intervenție fără atingere, acționează doar laserul. Respectiv nu există dureri legate de anestezie sau însăși de procedura de corecție. 

Corecția laser - Trans-PRK

Cea mai sigură și avansată metodă chirurgicală de înlăturare a dioptriilor non-contact!

Metoda Trans-PRK reprezintă o combinație perfectă dintre metoda de corecție LASIK și PRK, fiind cea mai sigură opțiune.

În acest caz, laserul excimer acționează doar la suprafața ochiului, fără a atinge interiorul. Astfel, nu se fac incizii ca în cazul tehnicii LASIK și nu se utilizează soluție alcoolică, așa cum se întâmplă în cazul PRK.

Prin urmare, se poate spune că chirurgia refractivă Trans-PRK este cea mai modernă și sigură metodă de corecție.  

EXCIMER Schwind Amaris

Cu ce tehnologie laser operăm?

Siguranța interevnției și succesul chirurgiei laser este garantată de cea mai avansată tehnologie excimer, fiind un echipament unic ce vine în sprijinul medicului cu cele mai importante inovații, cum ar fi: ablația la 2 niveluri și sistemul unic de urmărire a ochilor în 5 dimensiuni.

Metode de corecție

Excimer oferă acces la cele mai sigure metode de corecție:

Vezi viitorul cu laser-ul excimer...

Tehnologia SCHWIND este dezvoltată și produsă în Germania, fiind considerată de către experții independenți o tehnologie de cel mai înalt standard pentru chirurgia refractivă.

Pacienții operați cu acest laser performant profită de cele mai importante caracteristici, deoarece el este cu mult mai rapid, mai precis și mai sigur decât orice altă tehnologie din R.Moldova – asigurând o intervenție mai confortabilă și fără dureri. 

 

La etapa actuală, sistemele SCHWIND sunt utilizate în peste 70 de țări din întreaga lume, oferind rezultate de excepție în corecția vederii cu laser. 

Astăzi și pacienții din R. Moldova au acces la intervenţii oftalmologice performante și standardizate la nivel mondial, la Clinica Oftalmologică MCI.

Ochii de obicei sunt tratați doar o singură dată în viață…
Prin urmare precizia și excelența medicală sunt reperele esențiale
în chirurgia refractivă.
FAQ Chirurgia Laser

Corecția vederii cu laser este mai mult decât un avantaj – îți va schimba viața la propriu. Vei uita definitiv de ochelari, lentile de contact și vederea încețoșată. La propriu vei privi lumea în cele mai mici detalii.

Majoritatea dioptriilor care sunt corectate cu ochelari sau lentile de contact pot fi ușor corectate cu tratamentul laser.

Corecția laser este de scurtă durată și complet nedureroasă. Durează doar câteva secunde și în același timp, pacientul nu suferă nicio durere, deoarece ochiul este anesteziat cu picături speciale (anestezie topică) înainte de procedură.

În timpul procedurii, pacientul poate simți o presiune, dar nu durere. În plus, înainte de procedură pacientul i-a un sedativ, ceea ce simplifică mult procesul de corecție laser.

În majoritatea cazurilor, procedura se efectuează simultan pe ambii ochi însă  corecția laser pentru al doilea ochi se poate face și la o săptămână după prima procedură.

Perioada de reabilitare durează o lună, timp în care pacientul instilează picături oftalmice. Apoi, pacientul urmează o consultație cu un medic în a doua zi după procedură și din nou după câteva săptămâni. Majoritatea pacienților sunt complet reabilitați în câteva zile.

Operația cu laser este o procedură ambulatorie și prin urmare spitalizarea nu este necesară. Corecția vederii cu  excimer durează doar câteva minute și pacientul, deja fără ochelari, se întoarce acasă în aceeași zi.

Claritatea vederii este restabilită în 2-3 zile după procedură, cu toate acestea, medicul indică recomandări personalizate cu privire la șofat, în medie durata maximă este de 5- 7 zile.

Vederea va fi complet restabilită în 2-3 săptămâni după procedura cu laser.

Prima keratectomie foto refractivă (PRK) a fost efectuată în 1987 și prima intervenție chirurgicală LASIK a fost efectuată în 1990. Ulterior, tehnologia laserului s-a dezvoltat rapid și în 1997 Carl Zeiss a introdus scanarea laser Gaussiană și prima metodă de tratament integrată orientată spre topografie.

Actualmente corecția laser are o istorie de peste 25 de ani, care cunoaște o dezvoltare continuă cu milioane de pacienți mulțumiți și o rată 0,01 % complicații.

Oamenii noștri

Știm bine că există cea mai frecventă convingere „precum că la oftalmolog mergi doar prin recomandare”. Recomandarea noastră este ca să vii la noi, însă poți vedea ce zic pacienții noștri. 

Contacte
Locație

Str: Serghei Lazo, 7

Chișinău, R.Moldova

Telefon

(022) 24 04 04 /  (022) 24 42 42 

067 24 04 04 / 067 24 42 42 

Program de lucru

Lu – Vi: 9:00 – 18:00 

Sa: 9:00 – 14:00