Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

Diagnostic de performanță

Descoperă cea mai avansată tehnologie în diagnosticul celor mai complexe patologii

Consultații

Investigații

Așteptăm apelul tău

(022) 24-04-04

Precizie maximă la fiecare etapă

Actualmente un diagnostic oftalmologic nu prezintă doar o examinare a unui medic oftalmolog dar o investigație complexă cu un echipament performant. 

Prin urmare, etapa de diagnostic este cea mai importantă garanție a unui tratament de succes.

Și numai datorită tehnologiilor avansate, noi astăzi putem depista multe afecțiuni în stadiile incipiente, atunci când pot fi tratate cu proceduri simple și picături, fără operații.

Investigații și explorări

Aparatura performantă e vitala pentru un diagnostic corect!

Când vizitezi un oftalmolog?

Timpul este cel mai valoros, cu cât mai devreme se depistează o afecțiune cu atât mai simplu, ieftin și rapid este tratamentul. Nu mai amâna vizita la medic, pentru că fiecare săptămână contează.


Dacă nu știi ce ai

dar te confrunți cu o vedere înrăutățită, disconfort la citire sau vizionarea TV, senzația de ceață sau vezi o imagine dublată, atunci neapărat consultă un oftalmolog, nu amâna și nu ezita.


Dacă ai o afecțiune

vino la noi pentru a-ți clarifica diagnosticul și pentru a primi sfaturi cu privire la tratamentul suplimentar de la cei mai experimentați oftalmologi cu o experiență de peste 20 de ani.


Dacă planifici o intervenţie chirurgicală

vom efectua o gamă completă de investigații folosind echipamente germane și japoneze de înaltă precizie. Pregătirea minuțioasă înaintea unei intervenții este cea mai importantă etapă ce garantează un rezultat pe măsură.

Folosim aceleași echipamente precum în clinicile de top din Europa.
În oftalmologia modernă, echipamentul medical se schimbă la fiecare 2-3 ani, prin urmare achiziționăm cele mai moderne tehnici imediat, după ce le testăm.

Un diagnostic de precizie

primul pas către o vedere perfectă

Utilarea unei clinici cu un echipament complet nou și digitalizat este foarte costisitoare. De regulă, nu toate instituțiile sunt capabile să dețină un echipament modern, respectiv de multe ori unele măsurări se fac în continuu manual sau la un utilaj folosit de zeci de ani. La MCI deopotrivă găsești cel mai avansat echipament de la liderii mondiali incontestabili.