Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Str. Serghei Lazo 7

Chișinău, R.Moldova

(022) 24-04-04

Programare rapidă

CENTURION Vision – Un sistem unic în Chirurgia Cataractei! 

Succesul unei intervenții de cataractă îi revine atât medicului oftalmolog cât și utilajului folosit în procesul chirurgiei.

În chirurgia cataractei la MCI este folosit unul dintre cele mai avansate utilaje CENTURION® Vision System, fiind unic în R.Moldova.

CENTURION est cel mai modern aparat de facoemulsificare cu o tehnologie noua și inovatoare, cu ajutorul acestui dispozitiv, chirurgia cataractei este mult mai sigură și rapidă, oferind rezultate de excepție.

CENTURION® Vision System aduce un concept nou în ceea ce priveşte siguranța în operațiile de cataractă.

Acest aparat are atașat un sistem automat, computerizat, de implantare a cristalinului artificial, astfel această etapă operatorie este mult mai ușoară și rapidă.

Este un sistem unic în Republica Moldova ce are posibilitatea de extracție a cataractelor dure cu folosirea minimală a ultrasunetului, minimalizând complicațiile postoperatorii și oferind pacientului restabilirea vederii imediată după chirurgie.

Aparatul de facoemulsificare CENTURION oferă posibilitatea de a opera și cataractele complicate, posttraumatice, mature, la fel permite să operam subluxațiile de cristalin..

Fiind potrivit în special pentru intervențiile pe micro-incizie de doar 1,1-1,8 mm. fară sutură, cu vindecare rapida postoperatorie.

Astfel la Clinica Oftalmologică MCI poți să fii sigur atunci când te decizi la o intervenție de cataractă, pentru că în spatele medicilor profesioniști este o tehnică performantă și modernă care asigură rezultate excelente.

Mai multe detalii despre chirurgia cataractei găsești pe www.mci.md

  Clinica Oftalmologică MCI – Vezi lumea altfel!

Clinica MCI

Articole recente...

Cataracta

Avantajele Cristalinelor SIFI – Soluții avansate în chirurgia cataractei!  

În chirurgia cataractei, alegerea cristalinelor artificiale poate face o diferență semnificativă în rezultatele chirurgiei și în calitatea vederii pacienților. SIFI, liderul în industria oftalmologică, aduce cristaline artificiale de înaltă calitate și inovatoare, concepute pentru a oferi o vedere clară și ochi sănătoși după operație.

Citește mai mult »